Zpět do obchodu

Registrace

Příběh letošního roku a mé cesty ženstvím

Podělím se o svůj příběh i cestu letošního roku a cestu mého ženství

Již jsem si v životě prošla mnoha peripetiemi na cestě svého ženství. V jeden životní moment jsem měla velkou potřebu si vytvořit své lůno,  symbol svého ženství svojí bránu života a smrti..

Má mysl, můj našeptávač na to...No v žádném případě! 

Když si vezmu hlínu do ruky, nechávám jí již řadu let nejprve spočinout v mých rukách a propojím se se svojí duší, se svým srdcem a nechávám vše proudit, plynout, a takto tvořím.

Na svět vytryskla má první mistička ve tvaru ženství – ženského lůna. Pak později přišel i jejich název Yoony mističky.

V tu dobu jsem svojí pec na keramiku neměla a chodila jsem na kroužek k řádovým sestrám. Okamžitě se mi vybavili pocity z dětství, jak jsem ve třetí třídě nakreslila princezně prsa a celá třída i s paní učitelkou se mi smáli. Moje potřeba dokončení mističky ve tvaru lůna byla mnohem větší, než ten strach, co na to řeknou ostatní i řádové sestry. Pro jistotu jsem si jí naglazovala modře.

Nejen divadelní představení Vagina monology byla inspirací, ta mě zasáhla hodně hluboko. I kolekce ženských šperků Lilie Khousnoutdinové s tímto tématem či řadu osobních prožitků a zkušeností...

V souběhu několika životních událostí ve kterých jsem pocítila extrémní stres a i to, že jsem neměla moc možností, jak ten stres zpracovat, ho tělo zpracovalo po svém.

Vypadaly mi z toho všechny vlasy. To byla opravdu zkouška ženství!

V tu dobu jsem již měla svojí mističku a viděla jsem, že stačilo si s ní jen lehce popracovat a hned mi bylo lépe po srdci i na duši. A stačila přitom i jen drobnost, vystavit si jí, zkrátka dát na oči. Dát do ní kamínek nebo jsem použila mořský červený korál, omyla, zazpívala, zatančila, dala si jí na tělo nebo na svůj oltáříček, zapálila svíčku nebo meditovala. Možností je opravdu mnoho. 

Vše to šlo pouze skrze mne. Vlasy mi nakonec narostly nové, v plné síle!

Zkrátka jsem zjistila, jaký je to mocný nástroj. A vede mě to, tvořit tyto mističky pro ženy tak, aby se samy mohly propojovat skrze svůj osobní předmět se svým ženstvím, se svým lůnem, se svým zdrojem, moudrostí.....

Samo naše tělo a duše ví, co je pro nás potřeba.

Jen naše mysl, naše myšlenky jsou někdy velmi zamotané...musela jsem si projít ještě mnoho než jsem zvládla udělat si svůj eshop - stále na něm pracuji. Stoupnout si před lidi se svými Yoony mističkami a poháry a vůbec, konečně jít svojí cestou.

Na konci ledna jsem si dodala velkou odvahu a šla si za svým snem. Zrovna v letošním roce, že?

O prázdninách jsem ve svém zaměstnání dala výpověď.

Vůbec jsem netušila, jaká má cesta bude... Vůbec netuším, kam mne to vše zavede...

Již jsem i byla oslovená k semináři na tvorbu Yoony mističek, tak uvidíme.

Je to velice zajímavá a inspirativní cesta nejen pro mne. Cesta lemovaná velikými strachy, studem, překonáním a rozpomenutí se v mnoha směrech. Je to nová cesta nejen pro mne, ale i pro ženy, které „jí“ již mají a používají.

Jsem velmi zvědavá, kam to vše povede a zavede mě i ostatní. Jsem v otevřenosti a plynutí a ve velké vděčnosti.

Pokud jsem vás oslovila mým příběhem, fragmentem mého příběhu a nebo Yoony mističkami či další tvorbou budu moc ráda, potěší mě to na srdci a na duši.

Pokud si objednáte, ve velké vděčnosti děkuji.

 

Zpět do obchodu