Zpět do obchodu

Registrace

Dopřej si zhmotnit své lůno


 

Prožitkový workshop v ŽIVÉ Velrybě DOPŘEJ SI ZHMOTNIT SVÉ LŮNO

 

           

Několik žen se mě ptalo, jak to na workshopu probíhá? A co si mají jako představit a co se skrývá pod názvem DOPŘEJ SI ZHMOTNIT SVÉ LŮNO

Představ, domněnek, bylo mnoho...

Například představa vzájemných dotyků a prohlížení, ukazování? Nebo dokonce si navzájem obtiskovat hlínu do klína ?? Či co jako si máme představovat? A otázek a strachů se vynořovalo v ženách čím dál víc a víc...

 

 

Tak jak to ve skutečnosti probíhalo?

V sobotu jsme se sešly ve velmi komorní sestavě ve velkých prostorech, které jsme celé zaplnily.

Prohlížení, dotýkání, ukazování probíhalo, ale jen co se týká keramických děl a ne fyzických těl.

 

Ženy nejprve než jsme se vůbec daly do díla a dopřály si (z)hmotně ní lůna, si velice dlouze prohlížely a braly do svých dlaních a na citovaly si Yoony mističky a sdělovaly pocity...

Své pocity u každé Yoony mističky, jaké v nich vyvolávají emoce a jaké strunky rozehrávají..

Ženy byly velmi překvapené, co z každé Yoony mističky září, jaké rozdílné energie z nich sálají a jaké esence nesou.

Co všechno v sobě ukrývají. Jak hluboké poselství v sobě mají.. 

Intimní chvilky jsme na workshopu prožily, tyto fotky jsou intimní..

 

Těším se na další pokračování a dokončení všech rozjetých procesů, co s Yoony mističkami se započalo. Máme za sebou seznámení se s Yoony mističkami, tanec, meditaci, práci s hlínou, modelaci, za vnímání našeho ženství a práci v tichosti i po sdílení všeho co bylo třeba.

Ženy byly velmi překvapené, jak tuto práci fyzicky cítily a vnímaly na svých fyzických tělech.

Teď je čas dosedání, proces sušení a přežahnutí i to vše lze za vnímat fyzicky na těle.

Příště nás čeká se opět naladit na celý proces, na naše ženství, na naše lůno. Dost často se vynořují nezpracované pocity i strachy, které krásně s touto prací jde zpracovat a rozpustit, opustit a propustit..

 

Práce s glazurami je velmi zábavná, hlazení štětci a ťupání glazury na střep, kdy barva glazury neodpovídá tomu jaká je po celkovém vypálení i toto může být pro někoho velká výzva. Tanec a meditace také jistě příště bude za úžasného doprovodu Pavli.

 

Čas plyne jako voda, termín této práce je ke konci únoru. Pokud by jsi chtěla být společně u toho, tak mě napiš.

Několik žen se na poslední chvíli nemohlo zúčastnit prvního setkání. Řešíme to individuálně, tak aby druhé setkání 26. února mohlo proběhnout již společně.

Pokud Tě Yoony mističky oslovují, lákají, či provokují, tak jsou právě pro Tebe.

 

Yoony mističky jsou velice dobrý prostředník pro sebelásku, zamilování se do svého těla, procítit esenci ženství, lásku do každičké buňky v těle. Za vnímáš celé své lůno, propojíš se se svojí moudrostí. Pomůžou Ti objevit tvůj zdroj energie, vášně, radosti, rozkoše a blaženosti.

Dopřeješ si to i ty?

 

Yoony mističky nikde v obchodu nenajdeš jsou pouze k dostání skrze mě, na mém e-shopu www.marketinypohary.cz a nebo při osobním setkání. Kufřík s Yoony mističkami dost často nosím všude sebou, oslovíš mě?

V letošním roce již nějaké plány mám... Pokud cítíš hlas, určitě se ozvy a můžeme něco vymyslet individuálně či pro skupinku....

Ozvy se a můžeme udělat i akci u Tebe workshop či výstavu.

 

 

 

PRO TY, KTEŘÍ NEVIDĚLI POZVÁNKU NA TENTO WORSHOP, KTERÝ SE KONAL 29.1.2022 PRVNÍ ČÁST

PŘIDÁVÁM TEXT POZVÁNKY K TÉTO UDÁLOSTI

 

 

LŮNO ZEMĚ = ZE MĚ LŮNO

Prožitkový workshop s Pavlínou Jančovou a Markétou Purkartovou
Markétinými poháry v ŽIVÉ Velrybě

…v radosti, v úctě a lásce…
… s tancem i meditací…
…a s hlínou v ruce…

Vytvoř si svůj jedinečný výrobek v napojení na Tvoji podstatu, skrze tanec a meditaci se dostaneme blíže ji ke své moudrosti, podstatě v nás.
S hlínou ve svých dlaních zavnímáš samu sebe, tak jako nikdy předtím.
Chodila jsi někdy na kroužek keramiky? Anebo jsi keramickou hlínu nikdy v ruce nedržela?
Na tom vůbec nezáleží!

Ráda si popovídáš, sdílíš se s dalšími ženami, zasměješ se a ještě u toho tvoříš rukama?

Znáš ženské kruhy nebo kroužek keramiky a nebo ani jedno? Vždy je něco poprvé!
Tento náš společný čas bude něco mezi tím…

Dopřej si odpočinek, čas pro sebe, načerpání energie a radost z tvorby.

Skrze Tvé ženství a Tvou tvůrčí sílu si podle Tvého záměru vytvoř YOONY MISTIČKU

Prožij transformaci, která se ti zhmotní ve Tvých dlaních.

Pojď tvořit a zažij to opojné blaho z Tvé moudrosti skrze dary Matky Země.

Čeká Tě nevšední zážitek …. nekonečné možnosti, které se Ti zrodí ve Tvých rukách… Dopřej si něco výjimečného.

Rozproudi své emoce, no přece ať nemáš nemoce! Hlína je velice dobrý pomocník. Můžeš ji ve svých dlaních nechat chvíli spočinout a v důvěře se jí jen tak odevzdat. Prostě tvorbu nechat plynout ze sebe a pro sebe.

Budeme si povídat, zatančíme si, uděláme si společnou meditaci a také sdílet své radosti či strasti a u toho společně popíjet čaj i něco drobného ke smlsnutí bude.
Vzájemně se v respektu vyslechneme a dáme se do díla. Budeme tvořit a nořit se do našich niter v důvěře a odevzdání jak v tichu, tak i za doprovodu zvuků a melodických tónů.
Naše tvorba bude řízená srdcem, úctou a láskou k materiálu, k hlíně, k Zemi. Necháme prostoupit lásku do každičkého místečka našeho těla skrze hlínu. Bezpodmínečné přijetí sama sebe v bezpečném a krásném prostoru.
Zkrátka terapie pro tento svět, který společně proměníme v lásky květ.
Zhmotníš si svůj záměr? Půjdeme spolu otisknout Tvojí jedinečnost? Vytvoříš si svůj osobní rituální nebo transformační předmět? Své lůno? Svojí YOONY mističku?

♥ ♥ ♥

29.1. 2022 v sobotu od 14.30 hodin do cca 18.30 hodin se sejdeme poprvé a budeme pracovat pouze s hlínou. Vybereš si pro tebe ten nejvhodnější kousek hlíny. Přivezu veškeré potřebné pomůcky tak, aby sis vše maximálně mohla užít a prožít.

26.2.2022 v sobotu od 14.30 hodin do cca 18.30 hodin se sejdeme podruhé a budeme pracovat s glazurami, které přivezu společně s vysušenou a poprvé vypálenou Tvojí tvorbu a potřebnými pomůckami na práci. Vybereš si mezi mnoha barevnými tóny glazur tu, které s tebou je nejvíce v souznění. K dispozici rozmíchané připravené glazury a štětce pro radost z tvoření.
Svojí tvorbu si budete moci vyzvednout od poloviny března v ŽIVÉ Velrybě a nebo po domluvě zašlu i přes Zásilkovou či osobně předám.

 
 

V ceně je keramická hlína a glazury, příprava materiálu, potřebné pomůcky, vysušení, naložení do pece a vypálení – přežah a i ostrý výpal. Občerstvení -voda, čaj, dobroty ke smlsnutí, tanec, meditace a vedení.

VHODNÉ pro ženy jakéhokoliv věku. Každá z nás svojí jedinečností přispěje k celku.

Myslíme i na muže a jejich vnitřní ženy.
Prosím ozvěte se, ať víme o Vašem zájmu a můžeme pro vás uspořádat workshop v budoucnu. I Yoony mističky jsou vhodné pro muže a jejich vnitřní ženy.


 

 

Zpět do obchodu