Zpět do obchodu

Registrace

Hlína a její možnosti v transfomačním tvoření

Hlína je nádherně tvarovatelná, poddajná, měkká a přívětivá. S lehkostí s ní tvoříš a s měkkostí se noříš do vnitřních tajů a hloubek.

Příprava

Hlínu v plném soustředění v rituálu s láskou a úctou připravím. Skrze své ruce, srdce a duši, v propojení se s energií posvátných míst Matky Země a energie Zdroje stáhnu skrze chanelling kódy do hlíny, kterou s láskou a úctou připravuji ať již pro další zpracování s klienty či svojí autorskou tvorbu pod značkou Markétiny poháry.. Propojuji energii s hmotou a hmotu se energií..

Hlínu hnětu a zpracovávám z ní jednotlivé balíčky. Ty po té balím do znovu uzavíratelných sáčků.

Každičký kousíček hlíny je pro mne svátost a zároveň bytost a tak se také k ní tak chovám a přistupuji a vnitřním jazykem komunikuji.

Hlínu pro Tebe připravuji s láskou, úctou a s tím nejvyšším záměrem v napojení se na Zdroj a posvátná místa Matky Země.

Skrze své ruce, srdce a duši nechávám otisknout jen ty informace, které do daného kousku mají přijít.

Svolení

Než začneš tvořit, nezapomeň s láskou a úctou hlínu požádat o svolení s ní tvořit a prsty se v ní bořit. Matka Zem je živoucí bytost, se kterou můžeš komunikovat na několika úrovních současně. Pojď prožít ten jedinečný prožitek – z „ničeho" vytvořit něco svého, jedinečného, unikátního a výjimečného. Jako jsi výjimečná/ý Ty, tak i Tvé dílo je Tvým odrazem.

Tvoření

Otevři své srdce, nech své ruce v důvěře konat a propojit se se svojí duší v napojení se na Zdroj – jednotu. Pozoruj svůj vnitřní svět a vše, co se děje v Tobě a okolo Tebe.

 

Vlastnosti a pocity z tvoření jsou u jednotlivých druhů hlíny různé. Prožij, zažij a dovol, aby se z hlíny zrodil předmět, Tvůj průvodce a talisman.

 

Dovol si prožít ten zrod, přerod, transformaci, jednotu…

Jak začít?

Ráda Tě zasvětím do tajů transformačního prožitkového tvoření. Domluv si se mnou individuální konzultaci keramického transformačního prožitkového tvoření, které probíhá skrze ruce, srdce a duši, v propojení se se Zdrojem a energii posvátných míst.

Konzultace může proběhnout on-line či off-line.

 

Vyber si množství, které potřebuješ ke svému tvoření a noření se do hlíny Matky země.

Zpět do obchodu