Zpět do obchodu

Registrace

Menarche, oslava první menstruace

Oslava a rituál přivítaní a přerod dívky v ženu

 

Když jsem byla malá, slovo menstruace bylo naprosto nevhodné. 

Máš to? Už jsi to dostala?

„Hele vona“... už má krámy = „oslava tehdejší doby a přivítání ve světě žen“...

Jediné menstruační pomůcky byli obří tlusté vatové vložky.

Ten pocit si pamatuji do dnes, když jsem použila tyto menstruační potřeby poprvé.

Jsem tak vděčná, že dnešní společnost a menstruaci bere jinak. S náležitou úctou a oslavou.

Ženy i zpětně podstupují a tvoří si rituály Menarche, tak aby prožily tu náležitou oslavu ženství, ten velmi důležitý okamžik v životě každé ženy, rozpuk dívky v ženu.

Dnešní dívky, které vykvétají do žen, se na příchod první menstruace těší a náležitě oslavují.

Yoni misky jako pomocník při oslavě Menarche

Yoni mističky jsou výborný dárek pro oslavu a rituál Menarche. Uctění a povýšení dívky v ženu. Pro oslavu její posvátnosti a výjimečnosti.

Díky této kotvě - věrné přítelkyni, která dívky provází od začátku může pomoci se s „ní“ se svým přirozením, proměňujícím lůnem hned od začátku seznámit a skamarádit.

Dokáže více v lehkosti s"ní" komunikovat a slyšet její potřeby, vnímat a respektovat své tělo a sílu, jemnost, hloubku … ženy. Pomůže v budování si svého nejdůležitějšího vztahu sama se sebou, které jde v přirozené lehkosti.

Vytvoření si své Yoni mističky ještě i před první menstruací je úžasný komunikační prostředek, jak se propojit se svým lůnem. Naučit se ho vnímat a umět přijmout tuto součást našeho těla, naší přirozenost, naše přirození, naše přirozené propojení samy se sebou se svým klínem skrze hlínu Matku zemi se tak uzemnit a propojit sama se sebou. Přijmout se v plné ženské kráse hned při rozkvětu...To je jedinečný dar, který žena - máma své dceři - dívce při rozkvětu může dát a předat v lehkosti, lásce, úctě, harmonii. Ukázat a naučit sebe přijetí na všech úrovních se vším všudy.

Tyto okamžiky a prožitky jsou velice důležité a jedinečně mocné pro prožívání svého ženství po celý život.

Yoni mističky jsou úžasný prostředek, kotva, průvodce = průvodkyně - věrná přítelkyně, která tě na tvé cestě od první menstruace může provázet po celý život a můžeš tak společně prožít všechny fáze ženy.

Dopřej sama sobě, své dceři tuto důvěrně věrnou přítelkyni.

Můžeš tak procítit její posvátnost a propojení se se Zdrojem se svojí spiritualitou s tou jedinečnou energií splynutí ....energií tvoření… svým místem síly, jemnosti a něhy...blaženosti, extáze...

  • Vyber si svoji jedinečnou přítelkyni, svojí průvodkyni, svojí yoni mističku.
  •  Zadej si zakázku a já přímo pro tebe s láskou a úctou vytvořím tvojí průvodkyni skrze mé ruce, srdce a duši v napojení se na ZDROJ
  •  Domluv si intuitivní transformační tvoření, kde tě provedu těmito procesy a ty sama si vytvoříš svůj chrám své síly, prožiješ sebe přijetí…

Vaše Markéta

Držím lásky plně prostor ke změně pomocí nástrojů Theta healing a transformační keramiky.

Zpět do obchodu